лого НУ Неделя Петкова град Сопот

Информация

гр. Сопот, бул. "Иван Вазов" №51

nusopot@abv.bg

посещения: 6 363

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Училища Начални училища

Описание:НУ "Неделя Петкова" град СопотНачално училище "Неделя Петкова", град Сопот предлага обучение на ученици от първи до четвърти клас, разпределени в дванадесет паралелки.

       Децата се обучават допълнително по тяхно желание в различни извънкласни форми - компютърна грамотност, екология, конструктивно-техническа дейност, музика, изобразително изкуство, чужд език и други.

Училището е от малкото начални училища в Пловдивска област, които предлагат обучение в паралелки с изучаване на хореография и изобразително изкуство. То предоставя добра основа на децата от езикови и математически знания, умения, компетенции и оптимална възможност да се разгърне личностния потенциал на всеки ученик.

В НУ „Неделя Петкова“ работят квалифицирани преподаватели, които предават своите знания на децата. Те използват модерни и съвременни методи за преподаване, което повишава нивото на образование. 
 

Педагозите в училището държат децата да бъдат не само добри ученици, но и добри хора. Те възпитават у децата морални човешки ценности и помагат в изграждането на националното им самосъзнание. За тази цел, децата редовно посещават музеи, исторически забележителности, природни обекти. Организират се спортни и културни събития, спазват се традиции. 

 

Обучението се осъществява на едносменен режим от 8.00ч. до 16.30ч.

 

Мисия:

Мисията на НУ "Неделя Петкова" е да осигурява задълбочена базисна подготовка на учениците в начален етап на основно образование според държавните образователни изисквания и стандарти, в духа на демократичните ценности на Европейския съюз.

 

Ще ни намерите на:

адрес: гр. Сопот, бул. Иван Вазов №51​

тел: 03134 / 8630​

имейл: nusopot@abv.bg

Уеб сайт: www.nu-sopot.com

Споделете: